Appje sturen?
Waterrijkwonen

Watervilla’s waterpark Zwartkruis

Watervilla’s waterpark Zwartkruis comfortabel en avontuurlijk recreëren vlakbij het Bergumermeer

Wat een plek - wat een uitzicht!
Beeld je alvast eens in: het kalmerende geluid van watervogels, in de verte tikt een lijn tegen een mast, de ondergaande zon die nog even over het water voor je tuinterras schijnt. Vanaf het terras zie je dat je sloep of zeilboot tevreden aan je eigen steiger ligt; morgen is er weer een dag.

Je voelt je al heel snel thuis in Noardburgum
Een stukje fietsen, uurtje vissen, even samen in de kano, nog een keertje het meer op met windkracht 5, koffie in het dorp, een leuke stedentrip voor de afwisseling, toch eens vroeg uit de veren voor de boottocht naar het unieke Lauwersmeergebied? Of toch weer net als gisteren: tuinstoel achterover en maar kijken? Aan het eind van het binnenhaventje van Waterpark Zwartkruis draai je met een boot zo de Swemmer op; een mijl verderop begint het uitgestrekte Burgumer Mar.

Zelfs in het met schitterend vaarwater en landschap verwende Friesland, zijn dit soort mooie, bevoorrechte plekken zeldzaam. Je voelt je al heel snel thuis in Noardburgum. En als je er een tijdje niet kunt zijn - nu al met spijt - profiteer je van de verhuur als vakantievilla.

Kies je ervoor, om een dagje op Waterpark Zwartkruis te blijven, dan profiteer je mee van:
- Botenverhuur
- Fietsenverhuur
- Leuk speelterrein met Airtrampoline.

In de directe omgeving:
- Tropisch zwembad
- Bowling
- Fitnesscentrum
- De 18-holes golfbaan De Groene Ster
- Aquazoo
- Zeehondencentrum Pieterburen

Over de

Watervilla’s

Karaktervolle recreatievilla’s aan de waterkant. 

Wat het eerst opvalt? De 34 watervilla’s, ruim of nog iets ruimer, hebben één ding gemeen: de karakteristieke ‘oversteek’, het ruim bemeten dak dat de huizen op een speelse manier allure en eigenzinnigheid geeft. Met wat fantasie in de stijl van een houten ‘longhouse’ in de Tropen. In combinatie met de stoere gevelafwerking een huis om meteen maar verliefd op te worden.

Duurzaam. Rendabel. Onweerstaanbaar.
Je mag rekenen op:
- Gasloos verwarmen en koken
- Ruime kavel
- Elke villa ligt aan het water
- Eigen steiger voor sloep, zeilboot of visbootje
- Met de boot te bereiken: Restaurant De Leien en Restaurant Bergumermeer
- Fraai ontwerp met karakteristiek ‘oversteek’ dak
- Heel eenvoudig te verhuren

Doordacht ontworpen volgens de eisen van nu: gasloos, standaard 12 zonnepanelen, comfortabel, ruim, prachtige lichtinval, aantrekkelijke materialen binnen en buiten, smaakvol gebouwd onder architectuur. Heel geschikt als gewild huurobject, als serieuze belegging met mooi rendement of als riante tweede woning, helemaal voor jezelf.

De vierkante meters gebouwgebonden buitenruimte is inclusief optie overkapping straatzijde.

Energie

Energielabel
A+++
3D tour

Bekijk in 3D

Dorp

Noardburgum

Noordbergum is een dorp in de gemeente Tietjerksteradeel, in de Nederlandse provincie Friesland. Zoals de naam al aangeeft ligt Noordbergum ten noorden van Bergum, tussen Leeuwarden en Groningen aan de provinciale weg N355 en ten oosten van Hardegarijp. In 2021 telde het dorp 2.305 inwoners.

Watervilla’s waterpark Zwartkruis

Interesse?