Appje sturen?
Heeg

De Opper 12-3

Prijs op aanvraag
240 m2 perceel

Deel deze woning:

_dsc84210.jpg
_dsc84260.jpg
_dsc84070.jpg
_dsc84090.jpg
20+
Alle media

De Opper 12-3

Vrijstaande garage annex berging in het luxe Haven Resort Heeg met eigen ligplaats. Ongestoord genieten van ruimte en privacy. Geen overvolle havens meer, maar een royale beschutte ligplaats voor uw eigen schip. Royale zonnige tuin en 2 eigen parkeerplaatsen naast de garage annex berging. Haven Resort Heeg ligt in één van de mooiste waterrijke gedeeltes van Friesland, nabij Sneek en Lemmer, op enkele minuten varen van het Heegermeer. Perceel grootte ca 240m². Bouwjaar 2007.

Indeling garage annex berging: entree, meterkast, garage annex berging met openslaande tuindeuren, open keuken, een badkamer met douche, toilet en wastafel.

Verdieping: vast trap naar verdieping met ruime zolder met inbouwkast voorzien van elektrische boiler.

Bijzonderheden: verwarming en koeling/warmwatervoorziening d.m.v. van airco en elektrische boiler. De garage annex berging is goed geïsoleerd, aantoonbaar middels lage facturen voor energie. Afmeting ligplaats ca 16m x 5m, diepgang ca. 2m. Vloeroppervlakte garage annex berging 45m². Royale tuin met terras, kleine berging, steiger en ligplaats voor uw schip. Het Haven Resort Heeg is veilig en bewaakt. Toegang is enkel via het water of door de luxe poort, te openen met mobiele telefoon of afstandbediening. Op loopafstand is het oude gezellige centrum van Heeg met restaurants, cafés, bakker, slager en andere winkels. Op 20 minuten rijden van de 18 holes golfbaan BurgGolf Sint Nicolaasga. Jaarlijkse parkkosten € 936,- (VvE bijdrage + servicekosten). HET APPARTEMENTSRECHT omvattende het uitsluitend gebruik van een garage annex berging met een laag op de begane grond en een daarboven gelegen laag, alsmede een niet-overdekte ligplaats en een tuin. Bestemming: bedrijfsdoeleinden (water- en recreatiegebonden).

Overdracht

StatusVerkocht
Vraagprijs Prijs op aanvraag
AanvaardingIn overleg

Energie

Datum energielabel
Heeg

De locatie

_dsc84210.jpg
verkocht
Heeg

De Opper 12-3

Prijs op aanvraag
240 m2
Heeg

Interesse?