close

Mijn favorieten

keyboard_arrow_down
favorite

It String 47, 8511 AB Goingarijp

Prijs op aanvraag
Bouwjaar1975
Type
  • villa
  • vrijstaande woning
Status
  • Verkocht

Op honderd meter afstand van de Goingarijpster Poelen staat deze mooi gelegen vrijstaande rietgedekte villa. Op het huis rust zowel een permanente als recreatieve woonbestemming. Het sfeervolle park telt 16 rietgedekte villa’s, waaronder nr 47. Goingarijp ligt centraal in het Friese Meren gebied, grenzende aan de Goingarijpster Poelen en het Sneekermeer, nabij de Zoutepoel en … Lees verder

Deel deze woning op social media:

Oppervlakte en inhoud

Woonoppervlakte100 m2
Perceeloppervlakte595 m2
Inhoud325 m3

Indeling

Aantal kamers4
Aantal slaapkamers3
Aantal badkamers1
Aantal bouwlagen2

Buitenruimte

LiggingWonen aan het Water
TuinVoortuin, zijtuin en achtertuin
Ligging tuinZuidwesten

Energie

VerwarmingCV-ketel

Overige

GarageInpandige garage

It String 47 Goingarijp

Op honderd meter afstand van de Goingarijpster Poelen staat deze mooi gelegen vrijstaande rietgedekte villa. Op het huis rust zowel een permanente als recreatieve woonbestemming. Het sfeervolle park telt 16 rietgedekte villa's, waaronder nr 47. Goingarijp ligt centraal in het Friese Meren gebied, grenzende aan de Goingarijpster Poelen en het Sneekermeer, nabij de Zoutepoel en de Terkaplester poelen. Bouwjaar is 1975. Oppervlakte perceel is 595 m2 plus een onverdeeld een/zestiende aandeel in het voor het huis gelegen water. Aanlegsteiger van ca 15 meter waarvan ca 13 meter effectief gebruikt kan worden. Slipway voor klein (zeil) boot. Begane grond: entree met hal, meterkast en toilet. Vast trap naar eerste verdieping. Woonkamer met open haard, open keuken en deur naar terras aan het water. Provisiekast. Open keuken voorzien van keukeninrichting met bijhorende apparatuur. Aangrenzend en zowel van binnen als van buiten toegankelijk inpandige garage/berging. 1e Verdi...
Toon meer

Op honderd meter afstand van de Goingarijpster Poelen staat deze mooi gelegen vrijstaande rietgedekte villa. Op het huis rust zowel een permanente als recreatieve woonbestemming. Het sfeervolle park telt 16 rietgedekte villa’s, waaronder nr 47. Goingarijp ligt centraal in het Friese Meren gebied, grenzende aan de Goingarijpster Poelen en het Sneekermeer, nabij de Zoutepoel en de Terkaplester poelen. Bouwjaar is 1975. Oppervlakte perceel is 595 m2 plus een onverdeeld een/zestiende aandeel in het voor het huis gelegen water. Aanlegsteiger van ca 15 meter waarvan ca 13 meter effectief gebruikt kan worden. Slipway voor klein (zeil) boot.

Begane grond: entree met hal, meterkast en toilet. Vast trap naar eerste verdieping. Woonkamer met open haard, open keuken en deur naar terras aan het water. Provisiekast. Open keuken voorzien van keukeninrichting met bijhorende apparatuur. Aangrenzend en zowel van binnen als van buiten toegankelijk inpandige garage/berging.

1e Verdieping: vast trap naar eerste verdieping met overloop, drie slaapkamers waarvan twee met deur naar inpandig balkon. Badkamer is uitgevoerd met o.a. een wastafel, ligbad, douche en 2e toilet. Aparte ruimte voor de CV-ketel (bouwjaar 2010). Vliering, deze is afgesloten.

Wonen aan de Goingarijpster Poelen centraal in de Friese meren.

Bijzonderheden: verwarming/warmwatervoorziening d.m.v. CV combi-ketel. De woning is goed geïsoleerd voorzien van deels isolerende beglazing. Royale tuin met diverse terrassen en aanlegsteiger liggend op de zuid (zon) zijde. De oprit is verhard, op het eigen erf is ruimschoots parkeergelegenheid. Permanente plus recreatieve woonbestemming. Aanvaarding in overleg.


Toon minder

Interesse in deze woning?

Voor meer informatie over deze woning vul onderstaand formulier in.

It String 47 Goingarijp

Prijs op aanvraag
Interesse in deze woning?
Bezig met versturen
Noardburgum € 349.000 favorite
Molkwerum € 1.200.000 favorite
Sint Nicolaasga € 139.000 favorite