close

Mijn favorieten

keyboard_arrow_down
favorite

Langwarderdyk 4, 8521 NE Sint Nicolaasga

€ 1.200 per maand
Bouwjaar2003
Type
  • vrijstaande woning
  • woonboerderij
Status
  • beschikbaar

Woning VERKOCHT en tijdelijk huurruimte nodig (maximaal 3 maanden ivm handhaving Gemeente)! Recentelijk zijn op het Landgoed Eysinga-State zeer luxe vakantieboerderijen gebouwd. Ze zijn geïnspireerd op de Drents-Friese boerderijen en zijn voorzien van een luxe inrichting met o.a.: vaatwasser; wasmachine; wasdroger; combimagnetron; stereo-installatie en kabel-t.v. De Boerderij met z’n gedeeltelijk rieten dak heeft een romantische … Lees verder

Deel deze woning op social media:

Oppervlakte en inhoud

Indeling

Aantal kamers4
Aantal slaapkamers3
Aantal badkamers2
Aantal bouwlagen2

Buitenruimte

LiggingWonen aan het Water
TuinVoortuin, zijtuin en achtertuin

Energie

VerwarmingCV-ketel

Overige

SchuurVrijstaand schuurtje

Langwarderdyk 4 Sint Nicolaasga

Woning VERKOCHT en tijdelijk huurruimte nodig (maximaal 3 maanden ivm handhaving Gemeente)! Recentelijk zijn op het Landgoed Eysinga-State zeer luxe vakantieboerderijen gebouwd. Ze zijn geïnspireerd op de Drents-Friese boerderijen en zijn voorzien van een luxe inrichting met o.a.: vaatwasser; wasmachine; wasdroger; combimagnetron; stereo-installatie en kabel-t.v. De Boerderij met z’n gedeeltelijk rieten dak heeft een romantische uitstraling en past daardoor geheel in de bosrijke omgeving van Sint Nicolaasga. Bovendien staan alle Boerderijen direct aan de Houtvaart dan wel aan de centraal gelegen waterplas, die een open verbinding heeft met de nabijgelegen Langweerder Wielen. Vanaf iedere vakantieboerderij, die ieder hun eigen aanlegsteiger hebben, kan men dus met een sloepje of ander bootje (te huur bij de receptie) de Friese meren bereiken. De vakantieboerderijen zijn geschikt voor maximaal zes personen. Een enkele echter ook voor acht personen. De Boerderije...
Toon meer

Woning VERKOCHT en tijdelijk huurruimte nodig (maximaal 3 maanden ivm handhaving Gemeente)! Recentelijk zijn op het Landgoed Eysinga-State zeer luxe vakantieboerderijen gebouwd. Ze zijn geïnspireerd op de Drents-Friese boerderijen en zijn voorzien van een luxe inrichting met o.a.: vaatwasser; wasmachine; wasdroger; combimagnetron; stereo-installatie en kabel-t.v.

De Boerderij met z’n gedeeltelijk rieten dak heeft een romantische uitstraling en past daardoor geheel in de bosrijke omgeving van Sint Nicolaasga. Bovendien staan alle Boerderijen direct aan de Houtvaart dan wel aan de centraal gelegen waterplas, die een open verbinding heeft met de nabijgelegen Langweerder Wielen. Vanaf iedere vakantieboerderij, die ieder hun eigen aanlegsteiger hebben, kan men dus met een sloepje of ander bootje (te huur bij de receptie) de Friese meren bereiken.

De vakantieboerderijen zijn geschikt voor maximaal zes personen. Een enkele echter ook voor acht personen. De Boerderijen, die eigendom zijn van particulieren, hebben ieder hun eigen karakter zowel qua inrichting als qua indeling. Er zijn Boerderijen met een slaapkamer en eigen badkamer beneden. In de huizen waar geen slaapkamer beneden is, heeft men een extra grote woonruimte. Beneden bevindt zich een toilet met wastafel. Op de verdieping van iedere woning zijn twee ruime slaapkamers en een luxe badkamer met ligbad, douche en toilet. Met name in de woningen die beneden geen slaapkamer hebben, is er op de verdieping ook nog eens een romantische bedstee en, in een enkel geval, een derde slaapkamer. Alle bedden zijn voorzien van éénpersoons dekbedden. De grote tuin van gemiddeld 1000 m² kan via de openslaande deuren en het terras worden betreden. De ruime tuin met veel gazon biedt veel leef- en speelplezier. Ieder huis heeft ook nog een rietgedekte schuur en twee parkeerplaatsen.


Toon minder

Interesse in deze woning?

Voor meer informatie over deze woning vul onderstaand formulier in.

Langwarderdyk 4 Sint Nicolaasga

€ 1.200 per maand
Interesse in deze woning?
Bezig met versturen
Terherne € 549.500 k.k. favorite
Molkwerum Prijs op aanvraag favorite
Warns € 379.000 k.k. favorite