close

Mijn favorieten

keyboard_arrow_down
favorite

Langwarderdyk 4, 8521 NE Sint Nicolaasga

Prijs op aanvraag
Bouwjaar 2017
Type
  • stacaravan
  • vrijstaande woning
Status
  • Verkocht

Kleinschalig recreatieproject “Houtvaart” (luxe nieuwbouw recreatiechalets). Op het bos- en waterrijke Landgoed Eysinga-State, gelegen nabij het charmante watersportplaatsje Langweer, worden 18 ruime hoogwaardige ARCABO recreatiechalets gebouwd aan open vaarwater. Prijs € 152.500,- v.o.n. incl eigen kavel en inrichtingskosten kavel. Orlando of Charleston boerderij De vier persoonschalets, van het type “Orlando” of “Charleston” boerderij, mogen het … Lees verder

Deel deze woning op social media:

Oppervlakte en inhoud

Woonoppervlakte 52 m2
Perceeloppervlakte 270 m2
Inhoud 120 m3

Indeling

Aantal kamers 3
Aantal slaapkamers 2
Aantal badkamers 1
Aantal bouwlagen 1

Buitenruimte

Ligging Wonen aan het Water
Tuin Voortuin, zijtuin en achtertuin

Energie

Verwarming CV-ketel

Overige

Schuur Vrijstaande houten berging

Langwarderdyk 4 Sint Nicolaasga

Kleinschalig recreatieproject “Houtvaart” (luxe nieuwbouw recreatiechalets). Op het bos- en waterrijke Landgoed Eysinga-State, gelegen nabij het charmante watersportplaatsje Langweer, worden 18 ruime hoogwaardige ARCABO recreatiechalets gebouwd aan open vaarwater. Prijs € 152.500,- v.o.n. incl eigen kavel en inrichtingskosten kavel.

Orlando of Charleston boerderij

De vier persoonschalets, van het type “Orlando” of “Charleston” boerderij, mogen het hele jaar voor recreatieve doeleinden gebruikt worden. Ze liggen zeer beschut tegen de bosrand van het landgoed op kavels van circa 270 m2. Iedere kavel heeft z’n eigen aanlegsteiger met vlonder, en met een bootje kan men vanaf de eigen kavel naar de nabij gelegen Langweerderwielen varen. De kavel wordt verder geleverd met een ruime opslagschuur, mooi terras, bestrating, tuinverlichting, erfafscheidingen, parkeerplaats en gazon, dus compleet afgewerkt. Uiteraard zullen de chalets aa...
Toon meer

Kleinschalig recreatieproject “Houtvaart” (luxe nieuwbouw recreatiechalets). Op het bos- en waterrijke Landgoed Eysinga-State, gelegen nabij het charmante watersportplaatsje Langweer, worden 18 ruime hoogwaardige ARCABO recreatiechalets gebouwd aan open vaarwater. Prijs € 152.500,- v.o.n. incl eigen kavel en inrichtingskosten kavel.

Orlando of Charleston boerderij

De vier persoonschalets, van het type “Orlando” of “Charleston” boerderij, mogen het hele jaar voor recreatieve doeleinden gebruikt worden. Ze liggen zeer beschut tegen de bosrand van het landgoed op kavels van circa 270 m2. Iedere kavel heeft z’n eigen aanlegsteiger met vlonder, en met een bootje kan men vanaf de eigen kavel naar de nabij gelegen Langweerderwielen varen. De kavel wordt verder geleverd met een ruime opslagschuur, mooi terras, bestrating, tuinverlichting, erfafscheidingen, parkeerplaats en gazon, dus compleet afgewerkt. Uiteraard zullen de chalets aangesloten zijn op gas, water, elektriciteit en kabel (voor t.v. telefonie en internet).

In de nabije omgeving zijn tal van voorzieningen, zoals een subtropisch zwembad, bowling, sauna/fitnesscentrum, schaatsparadijs Thialf, een midgetgolfbaan en een 18 holes golfbaan. Het is dus ideaal gelegen voor watersporters, golfers, wandelaars en fietsers.

De afwerking van de chalets is hoogwaardig en de kleurstelling met (patent)rietenkap zorgt voor een harmonieuze en stijlvolle uitstraling. De chalets worden uitgevoerd in het oersterke canexel, een moderne en duurzame gevelbekleding. Daarnaast zijn alle modellen volledig winterhard geïsoleerd en voorzien van centrale verwarming en dubbel glas. De zeer complete chalets worden naar uw eigen wensen ingedeeld en geplaatst op eigen (!) grond. Op Landgoed Eysinga-State is een goede verhuurorganisatie aanwezig. Het chalet is direct leverbaar.

Kavel 1 aan water op 270 m2 (eigen grond) VERKOCHT
Kavel 2 aan water op 270 m2 (eigen grond) VERKOCHT
Chalet 3 aan water op 270 m2 (eigen grond) VERKOCHT
Kavel 4 aan water op 270 m2 (eigen grond) VERKOCHT
Kavel 5 aan water op 270 m2 (eigen grond) VERKOCHT
Kavel 6 aan water op 270 m2 (eigen grond) VERKOCHT
Kavel 7 aan water op 270 m2 (eigen grond) VERKOCHT
Kavel 8 aan water op 270 m2 (eigen grond) VERKOCHT
Kavel 9 aan water op 270 m2 (eigen grond) VERKOCHT
Kavel 10 aan water op 270 m2 (eigen grond) VERKOCHT
Kavel 11 aan water op 270 m2 (eigen grond) VERKOCHT
Kavel 12 aan water op 270 m2 (eigen grond) VERKOCHT
Kavel 13 aan water op 270 m2 (eigen grond) VERKOCHT
Kavel 14 aan water op 270 m2 (eigen grond) VERKOCHT
Kavel 15 aan water op 270 m2 (eigen grond) VERKOCHT
Kavel 16 aan water op 270 m2 (eigen grond) VERKOCHT
Kavel 17 aan water op 270 m2 (eigen grond) VERKOCHT
Kavel 18 aan water op 270 m2 (eigen grond) VERKOCHT


Toon minder

Interesse in deze woning?

Voor meer informatie over deze woning vul onderstaand formulier in.

Langwarderdyk 4 Sint Nicolaasga

Prijs op aanvraag
Interesse in deze woning?
Bezig met versturen
Noardburgum € 495.000 favorite
Sint Nicolaasga € 210.000 favorite
Sumar € 185.000 favorite