close

Mijn favorieten

keyboard_arrow_down
favorite

Anemoan 2, 9212 RT Boornbergum

Prijs op aanvraag
Bouwjaar2017
Type
  • vrijstaande woning
Status
  • Verkocht

Eilandvilla’s Boornbergum, wonen aan rand van het buitengebied op enkele minuten van Drachten. In samenwerking met VDP Architecten en bouwbedrijf van der Woude te Gorredijk worden in Boornbergum de laatste 4 eilandwoningen gerealiseerd. De eigentijdse woningen welke vallen onder het plan Middelgeast fase 3, bestaan uit kavels met een grootte van 700 m2 – 900 … Lees verder

Deel deze woning op social media:

Oppervlakte en inhoud

Woonoppervlakte238 m2
Perceeloppervlakte675 m2
Inhoud800 m3

Indeling

Aantal kamers6
Aantal slaapkamers5
Aantal badkamers2
Aantal bouwlagen2

Buitenruimte

LiggingAan het Water
TuinVoortuin, zijtuin en achtertuin

Energie

VerwarmingCV-ketel

Overige

Anemoan 2 Boornbergum

Eilandvilla's Boornbergum, wonen aan rand van het buitengebied op enkele minuten van Drachten. In samenwerking met VDP Architecten en bouwbedrijf van der Woude te Gorredijk worden in Boornbergum de laatste 4 eilandwoningen gerealiseerd. De eigentijdse woningen welke vallen onder het plan Middelgeast fase 3, bestaan uit kavels met een grootte van 700 m2 – 900 m2 (kavel 6 maximaal 675 m2) en zijn geheel omsloten met water. Het uitzicht is zeer ruim en samen met het wonen op een eiland en de benodigde voorzieningen welke Drachten te bieden heeft, biedt de locatie een unieke centrale plek in Friesland.

Door de duurzame materialen en energiezuinige bouwmethode, bieden de woningen een levensloop bestendige investering voor jong en oud op slechts 5 minuten gelegen vanaf de A7. De plattegronden van de woningen en de kavel zijn volledig naar eigen inzicht en smaak in te delen, de architectuur ...
Toon meer

Eilandvilla’s Boornbergum, wonen aan rand van het buitengebied op enkele minuten van Drachten. In samenwerking met VDP Architecten en bouwbedrijf van der Woude te Gorredijk worden in Boornbergum de laatste 4 eilandwoningen gerealiseerd. De eigentijdse woningen welke vallen onder het plan Middelgeast fase 3, bestaan uit kavels met een grootte van 700 m2 – 900 m2 (kavel 6 maximaal 675 m2) en zijn geheel omsloten met water. Het uitzicht is zeer ruim en samen met het wonen op een eiland en de benodigde voorzieningen welke Drachten te bieden heeft, biedt de locatie een unieke centrale plek in Friesland.

Door de duurzame materialen en energiezuinige bouwmethode, bieden de woningen een levensloop bestendige investering voor jong en oud op slechts 5 minuten gelegen vanaf de A7. De plattegronden van de woningen en de kavel zijn volledig naar eigen inzicht en smaak in te delen, de architectuur (materialen) van de woningen ligt wel vast en zal in samenspraak met de architect worden bepaald. De woningen worden standaard zeer duurzaam opgeleverd, waarbij ook kan worden gekozen om volledig energieneutraal te bouwen.

Het is ook mogelijk om alleen een kavel te kopen. U bent dan wel verplicht om een overeenkomst aan te gaan met de architect en constructeur, maar kunt zelf een aannemer selecteren of juist zelf gaan bouwen.

Kavel 1 verkocht
Kavel 2 verkocht
Kavel 3 verkocht
Kavel 4 verkocht
Kavel 5 verkocht
Kavel 6 verkocht


Toon minder

Interesse in deze woning?

Voor meer informatie over deze woning vul onderstaand formulier in.

Anemoan 2 Boornbergum

Prijs op aanvraag
Interesse in deze woning?
Bezig met versturen
Noardburgum € 349.000 favorite
Sint Nicolaasga € 139.000 favorite
Molkwerum € 1.200.000 favorite