Optimale begeleiding

Uw huis verkopen is een spannende aangelegenheid. Hierbij hebt u een makelaar nodig waarin u vertrouwen hebt en die u optimaal begeleid. Waterrijk wonen Friesland biedt u persoonlijke aandacht en deskundigheid in deze spannende periode. Wij nemen de tijd voor u om samen de stappen tot de verkoop van uw woning te bespreken en hiervoor een plan te maken.

Waarde-indicatie

Als u uw huis wilt verkopen is de belangrijkste vraag vaak hoeveel uw huis op zou kunnen brengen. Wij geven vrijblijvend een indicatie van de waarde van uw woning.

Internet & social media

Wij brengen uw huis zo goed mogelijk onder de aandacht bij potentiële kopers. Natuurlijk maken wij een fraaie brochure van uw woning en zorgen wij voor zichtbare raampresentaties en verkoopborden. Wij maken optimaal gebruik van internet. Ons woningaanbod is te vinden op de belangrijkste woningsites zoals Funda en VBO. Daarnaast maken we gebruik van social media zoals Twitter en Facebook. Hierdoor hebben we een groot bereik. Het is ook mogelijk om uw woning op de belangrijkste Duitse websites te plaatsen. Vooral voor de verkoop van recreatiewoningen vergroten we hiermee de markt.

Beluister onze radiocommercial

Bezoekersstatistieken

Wij houden u betrokken bij de verkoop van uw woning en overleggen regelmatig met u over het proces. Waar nodig stellen we dan het plan van aanpak bij. Om u optimaal te kunnen informeren ontvangt u van ons elke week de bezoekersstatistieken in uw mailbox.

Koopovereenkomst

Wij hechten aan individuele aandacht en overleg en ondersteunen u gedurende het gehele proces. Nadat een verkoopsom is overeengekomen maken wij de koopovereenkomst op en spreken die met u door. Wij vergezellen u bij de overdracht bij de notaris en de laatste inspectie.

Wij informeren u graag over de mogelijkheden en de verschillende verkooppakketten. Maak hiervoor vrijblijvend een afspraak.

Ja, ik wil graag vrijblijvend informatie over een gratis waardebepaling én uitgebreid verkoopadvies!

Ja, ik wil graag vrijblijvend informatie over een gratis waardebepaling én uitgebreid verkoopadvies!

Bezig met versturen